НОВИНИ

Борисов се надява президента да направи правителство, което да надгражда

Премиерът в оставка Бойко Борисов заяви, че очаква от служебния кабинет на президента Румен Радев, да организира предсрочните парламентарни избори и да състави такова правителство, което да надгражда. На въпроса дали смята, че служебният кабинет трябва да продължи започнатото от правителството Борисов 2, премиерът в оставка заяви, че не обича да се бъркат в неговата работа, както и той да се бърка в чуждата.

Милена Кирова
от Милена Кирова
15:05, 23.01.2017
Чете се за: 00:21 мин.
У нас
Бойко Борисов, министър-председател в оставка: Като ни освободят, ще отидем да си организираме партиите, да се явим на избори. Защото това, което чувам от сутрин до вечер е, че всичко ще стане безплатно и на хората трябва да им обясним, че такива безплатни работи когато има, след това по две години не можем да вдигнем държавата. И се надявам президентът Радев да направи такова правителство, което да надгражда.

По повод призива на Реформаторския блок президентът Румен Радев да свика Консултативния съвет за национална сигурност заради политическата криза, премиерът в оставка каза, че ако има Съвет, той ще отиде, ако няма - ще очаква разпускането на правителството си.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Полша няма да подкрепи кандидатурата на Туск за втори мандат
Полша няма да подкрепи кандидатурата на Туск за втори мандат
Извънредна проверка на ЕРП-та дали спазват сроковете за отчитане
Извънредна проверка на ЕРП-та дали спазват сроковете за отчитане