НОВИНИ

Божидар Лукарски: Трябва да има обединение в дясно, но да не е прибързано

„Обединение в дясно трябва да има, но не трябва да се прави на бързо и на парче, както направихме през 2013 година с Реформаторския блок“, заяви в Русе председателят на СДС Божидар Лукарски, който е в града за среща на местните структури от Северен централен район и ръководството на партията.

божидар лукарски обединение дясно прибързано
bnt avatar logo
от БНТ
18:41, 10.11.2017
Чете се за: 00:26 мин.
У нас

Той каза още, че преди близо месец е отправена покана за разговори към ДСБ, които виждат най-близо до себе си в десния патриотично-консервативенсектор, но засега отговор не са получили. В същото време с учудване наблюдавал опити за обединение между ДСБ, „ДЕОС“, „Да, България”, Зелените и БЗНС.

Божидар Лукарски, председател на НИС на СДС: Това за нас е леко притеснително. Лично мен ме учудва, познавайки възгледите на голяма част, всъщност на основната част на поддръжниците на ДСБ, които винаги са се легитимирали политически като хора, които поддържат християндемократически, десни, консервативни ценности, едно такова обединение, което е доста различно, в сектора либерално, ляво, нито ляво, нито дясно, малко прилича на, нали, всички срещу нещо, малко като ОФ от 44 година.
Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Фабрика за бира отваря в кочериновското село Стоб
Фабрика за бира отваря в кочериновското село Стоб
Завършват АМ Струма в средата на 2023 година
Завършват АМ "Струма" в средата на 2023 година