НОВИНИ

Да посрещнем Нова година с БНТ и "Сцена под звездите"!

За 18-та поредна година Българската национална телевизия и Столичната община организират Новогодишна нощ в центъра на София. Концертът "Сцена под звездите", който по традиция се състои на площад "Княз Александър Първи", ще започне в 22.00 ч. на 31 декември и ще продължи до 1.00 ч. на 1 януари 2017 г.

посрещнем нова година бнт сцена звездите
bnt avatar logo
от БНТ
11:49, 08.12.2016
Чете се за: 00:27 мин.
У нас

Тази година водещи на празничния спектакъл ще бъдат певицата Йоанна Драгнева и журналистът Георги Любенов. В програмата ще се включат едни от най-популярните български изпълнители, сред които Владимир Ампов - Графа, Поли Генова и "Studio 121" с хореограф Милен Данков, инди-рок музикантите от "Jeremy", група "Тангра", както и Берковската духова музика, ансамбъл "Български ритми" и други.

Всяка година "Сцена под звездите" обединява близо 20 000 българи, които посрещат заедно Нова година с празнична заря, музика и танци на площад "Княз Александър Първи". Традиционно над 1 милион зрители проследяват музикалното събитие пред телевизионния екран. Събитието е част от календара на културните събития на Столична община. Празникът на открито отново ще се излъчи на живо в програмите на БНТ 1 и БНТ Свят.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
36 години от убийството на Джон Ленън
36 години от убийството на Джон Ленън
Мече се заклещи на дърво
Мече се заклещи на дърво