НОВИНИ

Дани Каназирева: Ще подкрепим всяко едно добро решение на кмета на Пловдив

От вчера Дани Каназирева е областен управител на Пловдив. В пряко включване за "Сутрешния блок" на БНТ тя разясни какви ще бъдат взаимодействията ѝ с общинските власти в града.

bnt avatar logo
от БНТ
08:50, 07.11.2019
Чете се за: 00:32 мин.
У нас

Тя каза, че новоизбраният кмет на Пловдив Здравко Димитров е дал добра заявка на първата си пресконференция, като е поставил решаването на проблемите с трафика и данъчната политика като приоритетни за града.

Дани Каназирева, областен управител на Пловдив: Категорично Здравко Димитров даде заявки за друг модел управление в Пловдив - в диалог и уважение не само с политически представените групи, но и с гражданите на Пловдив. Така че ще има подкрепата за всяко едно добро решение в Пловдив. Предстои нашата среща с него.

Каназирева добави, че в града има усещане за промяна и коментира решението си да приеме поста на областен управител.

Дани Каназирева: Имах съвсем малко време за размисъл. Категорично пред нас имаше две възможности - от една страна да стоим и да критикуваме и да внасяме предложения, които не е ясно дали ще бъдат приети, или не. И другото нещо е да поемеш отговорност - пред града си, пред пловдивчани. И реално да покажеш с действията си и с работата си това, което си говорил.


Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Константин Вълков: Импийчмънт на Тръмп по-скоро няма да се случи
Константин Вълков: Импийчмънт на Тръмп по-скоро няма да се случи
Следизборни сметки: коментар на Румяна Коларова и Михаил Мирчев
Следизборни сметки: коментар на Румяна Коларова и Михаил Мирчев