Дариуш Новак е енергетик на годината

Дариуш Новак, ръководител на направление “Инженерно осигуряване” на АЕЦ "Козлодуй" "Eнергетик на годината” за работата си по удължаване на срока на експлоатация на Пети и Шести блок на централата. Отличието на Българска браншова камара на енергетиците му беше връчено днес на Деня на енергетика, съобщиха от АЕЦ.

от БНТ
18:46, 22.06.2019
Чете се за: 00:27 мин.
У нас
дариуш новак енергетик годината

Почетни статуетки и грамоти получиха изявени професионалисти, заслужили званието “Най-добър” в различни направления. Водещи критерии при определянето на призьорите са високи резултати в работата и прилагане на ефективни и нестандартни подходи при решаването на деловите задачи.

За първи път през 2019 г. бе присъдена награда за колективен принос в категория “Безопасността преди всичко”, учредена с цел да бъде насърчено създаването и развитието на положителна култура на безопасност на работното място. Носител на новото отличие стана колективът на сектор “Експлоатация на електрооборудване” към направление “Експлоатация”.

Призове бяха връчени и от три неправителствени организации, работещи в подкрепа на атомния отрасъл на България – сдружение “Жените в ядрената индустрия – България”, Българско ядрено дружество и Съюз на ветераните в ядрената индустрия, както и от ВЕЦ “Козлодуй” в категорията “Най-добър оператор на хидроцентрала”.

Свали приложението BNТ News
Свали приложението BNТ News
Топ 24
Най-четени
В Русия днес е ден на паметта и на скръбта
В Русия днес е ден на паметта и на скръбта
Безпаричието причинява мигрена и язва на стомаха
Безпаричието причинява мигрена и язва на стомаха