НОВИНИ

Безплатни уроци по китара и барабани на The Brava Balkan Fest

В благоевградското село Дъбрава за четвърта поредна година се организира рок фестивал. На сцената се качиха популярни изпълнители от съседни балкански държави, а специален гост на фестивала беше Марко Мендоса - басистът на Уайтснейк.

bnt avatar logo
от Станислава Христова
12:47, 23.09.2018
Чете се за: 00:37 мин.
Още

Много музика, звук и светлина. Безплатни уроци по китара и барабани. Това бяха само малка част от изненадите за феновете на The Brava Balkan Fest.

Росен Георгиев, кмет на с. Дъбрава: Тази година надскочихме всичко, което сме правили до сега, не случайно хедлайнер на фестивала е Марко Мендоса, а развитието, което загатнахме още миналата година в посока Балкански рок фестивал е факт. Тази година имаме групи от Турция, Гърция, Македония и Сърбия, които са на много сериозно ниво.

С авторски изпълнения от най-новия си албум "Viva La Rock" изненада феновете легендарният басист на Уайтснейк Марко Мендоса. Преди да се качи на сцената той даде и ценни съвети на китаристите, дошли на фестивала специално, за да се срещнат с него.

Марко Мендоса: Ако обичате музиката като мен, последвате мечтите си, не се отчайвайте, продължавайте да работите, въпреки че ще срещате трудности, защото успеха е в работата и винаги нещата се получават.

Целта, която си поставят организаторите на фестивала е през следващата година той да успее да привлече фенове на рока освен от България и от всички съседни държави.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
В Латвия очакват папа Франциск с благотворителна инициатива за плетене на чорапи
В Латвия очакват папа Франциск с благотворителна инициатива за плетене на чорапи
Голямото нощно каране превзе столичните улици в края на мотосезона
"Голямото нощно каране" превзе столичните улици в края на мотосезона