НОВИНИ

Долче и Габана вкараха дронове и ангели на дефилето си в Милано (СНИМКИ)

Дронове, ангели, звукът на църковни камбани и религиозни песнопения придружиха дефилето на Доменико Долче и Стефано Габана на Седмицата на модата в Милано, където дизайнерите се изявиха като главните божества, предаде Франс прес.

bnt avatar logo
от БТА
10:53, 26.02.2018
Чете се за: 00:31 мин.
Още
долче габана вкараха дронове ангели дефилето милано снимки

Ревюто им беше гвоздеят на последния ден от миланския моден форум. То държа със затаен дъх в продължение на цял час феновете на бранда в залата на "Метропол". Това е бивше кино от 40-те години на миналия век, превърнато в седалище на модната къща в Милано. За случая "Метропол" беше преобразуван в църква.

Мраморните структури бяха украсени с ангели и с девиза "Fashion Devotion". В ревюто се включиха и десетина дрона, на които бяха окачени дамски чанти с марката "Долче и Габана". В същото време летящите апарати с монтираните на тях камери снимаха публиката и прожектираха на живо кадрите върху гигантски екрани.

Манекените показаха колекция със силно църковно вдъхновение. Ангели и Богородици фигурираха под формата на богати златни бродерии по саката, роклите, палтата, шапките и чантите. Модният свят на Долче и Габана беше населен за случая със зебри и леопарди, които се появяваха под различни форми в тоалетите.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Конфликтът в Сирия в глобален план и от първо лице
Конфликтът в Сирия в глобален план и от първо лице
​Храмът на Божи гроб в Ерусалим остава затворен днес
​Храмът на Божи гроб в Ерусалим остава затворен днес