НОВИНИ

Отложиха делото срещу Огнян Донев и Борис Борисов за 13 март

С четене на показания на свидетели в СГС продължи делото срещу бизнесмена Огнян Донев и неговия съдружник Борис Борисов. Процесът се гледа по съкратена процедура.

Тихомир Игнатов
от Тихомир Игнатов
21:31, 07.03.2016
Чете се за: 00:27 мин.
У нас
отложиха делото огнян донев борис борисов март

Магистратите изискаха удостоверения относно всички търгувани книжа за дружествата „Елфарма" АД, „Софарма" АД и „Телсо" АД. Ще бъде изискана и справка относно извършените сделки от въпросните дружества.

Донев и Борисов са обвинени за сделки от 2006-а, с които според прокуратурата хазната е ощетена с над 70 млн. лв. Следващото заседание е през май, когато се очаква да бъде разпитан само един свидетел и да започнат финалните пледоарии.

Огнян Донев: Направи ми впечатление, че всички свидетели призовани от прокуратурата са направили показания, нямащи отношение по делото. Смятам, че с приключване на това дело ще се сложи край на четири години тормоз. Гледам обнадеждено, но бавно вървят нещата.
Борис Борисов: Аз като икономист мога да кажа, че няма данъчни измами. - Притесниха ли Ви показанията, които чухте? - Те бяха волни изпълнения в общи линии.
Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Протести за строеж на магистрала в Румъния
Протести за строеж на магистрала в Румъния
Протест в защита на свещеник
Протест в защита на свещеник