НОВИНИ

Джони Деп и Том Круз с номинации за "Златна малинка"

Джони Деп, Том Круз и Ема Уотсън са сред номинираните звезди за антинаградите "Златна малинка", които отличават най-съмнителните постижения в киното за изминалата година, предадоха световните агенции.

bnt avatar logo
от БТА
11:00, 22.01.2018
Чете се за: 00:44 мин.
Още
джони деп том круз номинации златна малинка

В категорията за най-лош филм ще се състезават лентите "Емоджи-филмът", "Трансформърс: Последният рицар","Петдесет нюанса по-тъмно", "Мумията" и "Спасители на плажа".

В номинациите за най-лош актьор са включени Том Круз за ролята му във филма "Мумията", Джейми Дорнан за "Петдесет нюанса по-тъмно", Марк Уолбърг за ролите си в "Трансформърс:Последният рицар" и в "Баша в излишък-2". Освен тях за най-лоши актьори могат да бъдат признати Джони Деп за "Карибски пирати:Отмъщението на Салазар" и Зак Ефрон за "Спасители на плажа".

За званието "най-лоша изпълнителка в главна роля" претендират актьорът в женски одежди Тайлър Пери в "Буу! Хелоуинът на Мадеа", Дакота Джонсън за "Петдесет нюанса по-тъмно", Катрин Хейгъл за "Незабравимо", Ема Уотсън за "Кръгът" и Дженифър Лорънс за "Майко!".

Победителите ще бъдат обявени на 3 март в деня на връчването на "Оскар"-ите от американската киноакадемия.

Призът "Златна малинка" е учредена през 1980 година.. Номинациите се правят от жури, в което влизат около 700 души от 46 американски щата и 19 страни. За анти-наградата могат да бъдат номинирани филми, излезли по екраните в САЩ и Канада през годината. Наградата отличава най-лошите и със съмнителна стойност кинотворби, а самата статуетка представлява пластмасова малинка, покрита със златна боя и цена под 5 долара.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Спасиха бедстващите младежи в Стара планина
Спасиха бедстващите младежи в Стара планина
Л. Павлова: Надявам се Българското председателство да се запомни като балканско
Л. Павлова: Надявам се Българското председателство да се запомни като балканско