НОВИНИ

Джъстин Тимбърлейк пее на една сцена с Поли Генова на "Евровизия"

Джъстин Тимбърлейк ще пее на финала на "Евровизия", без да е участник в състезанието. Певецът ще направи премиерата на новия си сингъл "Can't Stop the Feeling" от саундтрака на анимацията "Троловете".

Благой Цицелков
от Благой Цицелков
12:26, 10.05.2016 (извънредно)
7325
Чете се за: 01:11 мин.
Още
джъстин тимбърлейк пее една сцена поли генова евровизия

Ако Поли премине успешно втория полуфинал на 12 май, каквито са залозите на букмейкърите, тя ще пее на една сцена с американската топ звезда.
Изпълнението на Джъстин ще бъде в паузата между представянията на финалистите в събота вечер - 14 май. Песента му е написана от шведите Шелбек и Макс Мартин, автори на хитове за Кейти Пери и Бритни Спиърс.

;

До втория полуфинал, на който Поли Генова ще представи България с песента „If love was a crime”, остават само още два дни. Шоуто ще бъде предавано пряко по БНТ1 и БНТ HD на 12-ти май (четвъртък) от 22:00 часа. А тази вечер обществената телевизия ще излъчи на живо и първия полуфинал, също от 22:00 часа, с което ще се отбележи фактическото начало на „Евровизия“ 2016. Въпреки че ще премине без българско участие и без възможност на зрителите у нас да гласуват, първата конкурсна вечер ще предложи доста емоции на телевизионните зрители. Днес на сцената ще излязат някои от големите фаворити за спечелване на музикалната надпревара в лицето на Русия, Малта и Армения и интригата е дали ще могат да оправдаят високите очаквания на публиката към тях. За едно от десетте места, които ще дадат право за изява на големия финал на 14-и май ще се борят още представителите на Австрия, Азербайджан, Босна и Херцеговина, Хърватия, Кипър, Чехия, Естония, Финландия, Гърция, Унгария, Исландия, Молдова, Черн гора, Сан Марино и Холандия.

Освен песните, които са част от самата конкурсна надпревара, домакините са подготвили още изненади. Шоуто ще започне с акустично изпълнение на миналогодишния победител на „Евровизия“ - Монс Зелмерльов. Той ще бъде придружен от много деца, които ще му помогнат да претвори на живо печелившото си изпълнение на песента „Heroes”. В добавка към това, домакините от шведската телевизия са подготвили специално изпълнение, с което ще се опитат да провокират европейската аудитория по актуална и наболяла социално-политическа тема – тази за бежанците. Изпълнението носи заглавието „Сивите хора“ и включва танцувална композиция от 18 танцьори. Интересното е, че това съвпада и с основната тема на една от конкурсните песни тази вечер – тази на Босна и Херцеговина.

Първият полуфинал е днес и ще можете да го наблюдавате на живо по БНТ 1 и БНТ HD от 22:00.

Очаквайте репортаж от Швеция в "По света и у нас" в 18.00!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Ремонтират улиците в Благоевград
Ремонтират улиците в Благоевград
Булгаргаз прогнозира 10-процентно поевтиняване на природния газ за третото три
"Булгаргаз" прогнозира 10-процентно поевтиняване на природния газ за третото три