НОВИНИ

Футболни величия в София за мача на Димитър Бербатов и Луиш Фиго

Звездите, които ще вземат участие в благотворителния мач All Stars 2017, организиран от Димитър Бербатов и Луиш Фиго, започнаха да пристигат у нас. Сред първите бяха Патрис Евра, Предраг Миятович и Роби Кийн. Бербатов и Фиго дадоха специален брифинг, на който споделиха впечатленията си преди шоуто на националния стадион "Васил Левски" утре.

bnt avatar logo
от Стефан Георгиев
22:53, 13.06.2017
Чете се за: 01:01 мин.
У нас
футболни величия софия мача димитър бербатов луиш фиго
Луиш Фиго - съорганизатор на двубоя: Най-важното в тези дни е поводът, по който сме се събрали. Благотворителният характер на двубоят утре означава, ще успеем да помогнем на много млади и талантливи деца да постигнат своите мечти. Е, футболът няма да е на ниво Шампионска лига, но все пак...

Приходите от утрешния двубой ще бъдат разпределени през фондациите на Бербатов и Фиго за подпомагане на талантливи деца в различни сфери, сред които изкуство, музика и спорт, както и за деца в неравностойно положение.

Роби Кийн - съотборник на Димитър Бербатов в "Тотнъм": Футболът е спорт, който обединява. Това е основната му цел, това е основната цел и на мача в София. Ние, футболистите, сме невероятни късметлии, че ни се плаща за това, което обичаме да правим. Искам да помогна на повече деца да следват своите мечти. Много съм щастлив, че съм тук.
Мартин Йол - мениджър на Димитър Бербатов в "Тотнъм": Чудесен повод да съм тук в София. Когато Берба ми каза какви звезди е събрал за двубоя останах много приятно изненадан. Отношенията ни с него са перфектни - в който и клуб да отида, винаги първо се опитвам да привлека Берба.

- Господин Миятович, да очакваме ли ритане по кокалчетата със Стоичков след толкова години?

Предраг Миятович: Нее, не! Сега с Христо сме добри приятели! Той е невероятен човек и всичко ще бъде наред! Надявам се, че ще се получи страхотно шоу.
Патрис Евра - съотборник на Димитър Бербатов в "Манчестър Юнайтед": Радвам се, че съм в София.Топлото време никак, ама никак не ми пречи. Аз съм от африкански произход, така че - няма проблем. Не ме гледайте, че съм със сако. Като говорим за топлина, харесва ми колко са топли хората тук, а и както винаги обичам да казвам, където и да съм...

До момента за благотворителния двубой утре са продадени над 30 хиляди билета.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
​Турция поиска от България подкрепа за членство в ЕС
​Турция поиска от България подкрепа за членство в ЕС
​Макрон и Мей са се споразумели по план за действия срещу тероризма​
​Макрон и Мей са се споразумели по план за действия срещу тероризма​