НОВИНИ

ГКПП "Кулата" е отворен за преминаване

От Гранична полиция съобщиха, че на граничния пункт Кулата са отворени всички трасета, кантарите работят, има и достатъчно служители, които помагат при обработването на документите на чакащите шофьори. Шофьорите на ТИР-овете чакаха по повече от 6 часа, за да преминат през граничния пункт днес. Километричните колони се образуваха снощи, заради специализираната акция.

bnt avatar logo
от БНТ
16:25, 14.06.2017
Чете се за: 00:21 мин.
У нас
Веселин Дозов, шофьор: Съгласни сме да се борим с корупцията, но би трябвало като хванат тия хора, които са корумпираните - тези хора да докарат 10 човека, да могат да се замени. Ходете да видите опашката е до Сандански. Аз чакам 7 часа. 7 часа за 3 километра - нормално ли е?
Александър Стамболийски, зам.-председател на Съюза на българските транспортни работници: Неведнъж, дори чрез медиите и ние сме подавали сигнали относно корупционните практики, а такива мерки за прекъсване на корупционните практики бяха предложени на срещата на 29-и миналия месец, която осъществихме на границата. Както виждаме случват се нещата, започват акции, които да прекратят тези практики.
Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Доналд Тръмп днес става на 71 години
Доналд Тръмп днес става на 71 години
Стрелба срещу американски конгресмен във Вирджиния
Стрелба срещу американски конгресмен във Вирджиния