НОВИНИ

Голямо количество амфетамин e намерено при спецакция в Разград

Голямо количество амфетамин е намерено при спецакция в Разград, съобщават от Областната дирекция на МВР. В момент на сделка в местността "Пчелина" край града са задържани двама криминално проявени разградчани, на 34 и 43 години.

bnt avatar logo
от БТА
18:50, 16.08.2018
Чете се за: 00:37 мин.
У нас
голямо количество амфетамин намерено спецакция разград

При личен обиск и претърсвания от тях и от автомобила им са намерени и иззети 20 000 таблетки "екстази" с лого "Porshe" с тегло 7,780 килограма.

В гробищния парк на Разград полицаите открили тайник, в който били укрити други 10 000 таблетки "екстази" с тегло 3,515 килограма. Извършени са четири претърсвания и изземвания и пет огледа на местопроизшествия на различни адреси и автомобили на територията на Разград и Нови пазар. Единият от мъжете е привлечен като обвиняем и му е наложена мярка за неотклонение "задържане под стража" за срок до 72 часа.

От Апелативната прокуратура във Варна информират, че утре Окръжната прокуратура в Разград ще внесе искане в Разградския окръжен съд за вземане мярка за неотклонение "Задържане под стража" спрямо мъжа с името Шериф Ш. Той е осъждан три пъти и е реабилитиран за престъпление против собствеността, квалифицирана кражба и измами. Изяснява се ролята на втория участник в сделката с таблетките екстази. Действията по разследването продължават.

Според първоначалните данни откритата дрога е била предназначена за вътрешния пазар, като част от количеството е разпространявано на територията и на Разградска област, уточняват от Областната дирекция на МВР.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
​От АБВ настояват да се ликвидират бордовете на шефове на държавни дружества
​От АБВ настояват да се ликвидират бордовете на шефове на държавни дружества
ДРУГИТЕ новини: Виртуозни изненади
ДРУГИТЕ новини: Виртуозни изненади