НОВИНИ

Изложба на филмови костюми в студийния комплекс на "Уорнър Брадърс"

Специална нова интерактивна атракция на име "Ди Си Вселената: Изложба" с костюми от филмите по книжки на "Ди Си Комикс" беше открита в студийния комплекс на "Уорнър Брадърс". Изложбата ще остане отворена за посетители през цялото лято.

bnt avatar logo
от Георги Петров
11:20, 19.05.2016
Чете се за: 00:40 мин.
Още

На откриването на новата атракция присъстваха стотици запалени фенове на прочутите супергерои на "Ди Си Комикс" като Батман, Супермен и Жената Чудо. Сред тях беше и баскитаристът и беквокал на легендарната група "КИС" Джийн Симънс, който сравни комиксовите персонажи с богове от древногръцки митове.

ДЖИЙН СИМЪНС, БАСКИТАРИСТ НА РОКГРУПАТА "КИС": Гръцките митологични богове всъщност са много подобни на съвременните супергерои. Идеята за Супермен е създадена в Америка. Идеята, че можеш да дойдеш от някъде другаде и да наклониш везните в правилната посока.

Атракциите в изложбата включват достъп до лабораторията в пещерата на Батман, оборудвана с интерактивни уреди така, както бе изобразена във филма на Зак Снайдър "Батман срещу Супермен: Зората на справедливостта". В лентата Черният рицар за първи път бе изигран от Бен Афлек, като представянето му бе посрещнато с всеобщо одобрение от критици и фенове противно на негативните очаквания.

Костюмът, носен от Афлек във филма, както и костюмите на Супермен и Жената Чудо, изиграни респективно от Хенри Кавил и Гал Гадот, също са част от изложбата. През август се очакват нови експонати от филма "Отряд самоубийци", в който Джаред Лето за първи път ще изиграе легендарния злодей Жокера.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Земетресение в Тетово
Земетресение в Тетово
Коментари в Народното събрание около казуса с Изборния кодекс
Коментари в Народното събрание около казуса с Изборния кодекс