НОВИНИ

Камиони с фотопана на знакови у нас места рекламират България по света

Пътуващи билбордове върху камиони рекламират България в Европа с фотопана със знакови места от страната ни. Идеята е на видинска транспортна фирма, с която да бъдат показани българските туристически дестинации.

bnt avatar logo
от Анжела Каменова
08:55, 01.12.2018
Чете се за: 00:33 мин.
У нас

Повече от месец товарни автомобили с фотопана на исторически места у нас и природни забележителности привличат погледите в Европа.

Николай Попов, управител на фирмата: Тъй като туризмът е една от основните ни развити индустрии в България, затова решихме да представяме освен морето и други туристически дестинации, които могат да посетят поляци, унгарци, словаци и чехи.


;

Сред местата, които се рекламират са Старият Пловдив, Велико Търново, Трявна, Белоградчишките скали и Рилските езера.

Николай Попов, управител на фирмата: Гледам в интернет има доста отзиви и доста са позитивните. От шофьори разбирам, че и по границата ги заглеждат митничари, граничари и също им харесва.
шофьор на товарен автомобил: Предимно пътуваме- Полша, Австрия, Чехия, Гърция, общо взето по тези релации. Колегите предимно са учудени, възхитени по-точно. Други като нас поне няма, засега.

От видинската фирма вече имат подкрепата на Министерството на туризма за инициативата си и се надяват и други в бранша да последват техния пример.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Сдружение събира книги в подкрепа на библиотеки в страната
Сдружение събира книги в подкрепа на библиотеки в страната
От Агенцията по храните започват проверки по рибните магазини преди Никулден
От Агенцията по храните започват проверки по рибните магазини преди Никулден