Кандидат-студентите по журналистика пишат на тема "Дишай"

С писмен изпит по журналистика продължава втората кандидатстудентска сесия на Софийския университет за учебната 2017/2018 г.

от Източник: БТА
10:32, 10.06.2017
Чете се за: 00:28 мин.
Още
кандидат студентите журналистика пишат тема дишай

В 272-ра аудитория на Софийския университет „Св. Климент Охридски” започна писменият изпит по журналистика. Кандидат-студентите, които са подали заявления за явяване на изпита днес, са 433.

Пловдивчанката Светослава Шикова изтегли темата „Дишай!”, по която ще пишат кандидат-студентите. Бяха изтеглени и още две контролни теми: „Четящият човек” и „Ние и другите”. Заместник-ректорът на Софийският университет проф. Ренета Божанкова приветства кандидатите с „Добре дошли!” в най-голямата зала на Софийския университет и изрази своята увереност, че ще работят отлично, за да заслужат правото да станат студенти на Факултета по журналистика и масова комуникация. Председателят на изпитната комисия доц. Ефрем Ефремов също пожела успех на всички кандидат-студенти.

Специалностите, за които кандидат-студентите могат да кандидатстват след успешно положен писмен и устен изпит, са: "Журналистика", "Връзки с обществеността" и "Книгоиздаване".

Свали приложението BNТ News
Свали приложението BNТ News
Топ 24
Най-четени
Двамата пострадали пилоти са в стабилно състояние
Двамата пострадали пилоти са в стабилно състояние
Празник на въртяното кафе в Златоград
Празник на "въртяното" кафе в Златоград