Домашноприготвената храна отстъпва пред кетъринга в Новогодишната нощ. Все повече българи разчитат на професионална помощ. От услугата се възползват семействата, които искат да си спестят грижи както по приготовленията, така и по чистенето на следващия...
Домашноприготвената храна отстъпва пред кетъринга в Новогодишната нощ. Все повече българи разчитат на професионална помощ. От услугата се възползват семействата, които искат да си спестят грижи както по приготовленията, така и по чистенето на следващия ден.
В Пловдив се увеличават фирмите, които предлагат подобни услуги. Допълнителна екстра е присъствието на готвачи и сервитьори или Нова година да се организира като официално събитие в дома.
Предимство на кетъринг фирмите е, че реагират светкавично. За претенциозните менюта обаче е необходима по-голяма подготовка и съответно цената се увеличава.
Трафикът за празниците към Банско и Гърция: Ограничения и мерки на "Пътна полиция"