НОВИНИ

Китайската армия търси наборници с ефектно видео. Вижте го

Три минутният клип има за цел да привлече вниманието на родените след 2000 г. и затова е направено по модела на серията видео игри Call of Duty.

bnt avatar logo
от Милена Кадийска
10:27, 04.05.2016
Чете се за: 00:36 мин.
По света
китайската армия търси наборници ефектно видео вижте

"Страхуваш ли се? Не! Страхуваш ли се? Не! Чакам нареждане да убивам, убивам, убивам..." Това е част от текста на песента, която озвучава новото ефектно видео на Китайската народноосвободителна армия. То се появи в сайта на министерството на отбраната и вече предизвика отзиви в световните медии.

В триминутния клип се показва цялата мощ на армията на Китай, като тя се представя като високотехнологична и могъща сила. Обръща се голямо внимание на единствения китайски самолетоносач "Ляонин", на последното поколение танкове, бойни самолети, щурмови хеликоптери и балистични ракети.

;

Редуват се надъхващи кадри, в които снайперисти убиват терористи, пехотинци се бият с враговете на Китай. Чуват се думите "Винаги мисли за мисията, врагът да е винаги пред очите ти" и "Война може да избухне по всяко време! Ти готов ли си?".

;

Клипът се появява в момент, в който Китайската народноосвободителна армия е на път да бъде намалена по численост в опит за увеличаване на боеспособността й. Планът на властите е да бъдат съкратени 300 000 души, като едновременно с това, военноморските сили, ракетният корпус и военновъздушните сили да получат повече внимание и финансиране.


Видеото можете да видите ТУК
Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Не можем да изплачем река
Не можем да изплачем река
Американски учени: Ако викаме на децата си, ще ги разболеем
Американски учени: Ако викаме на децата си, ще ги разболеем