НОВИНИ

​Клинт Истууд кара ски на 88 години

Алисън, дъщерята на Клинт Истууд, разкри, че още ходи на ски с родителите си, и че баща й още спортува и работи активно, съобщи Контактмюзик.

bnt avatar logo
от БТА
21:34, 12.12.2018
Чете се за: 00:38 мин.
Още
​клинт истууд кара ски години

"Всички караме ски заедно, а хората се учудват и ме питат: Баща ти все още ли кара ски?", каза Алисън Истууд в интервю за сп. "Екстра". Алисън Истууд разказа, че ските са едно от обичайните коледни забавления на семейството. "Майка ми е на 87 години и тя все още играе тенис. Чувствам се изключително щастлива като прекарвам добре Коледа с тях и се радвам, че и двамата са в чудесна спортна форма".

;

Клинт Истууд още работи активно като режисьор и актьор. В новия му филм "Мулето" участва и дъщеря му. Неотдавна на въпроса на "Холивуд рипортър" дали предпочита да стои пред или зад камерата, той отговори: "Зависи. Понякога двете трудно се съчетават, защото се струпва много работа. Но иначе е забавно."

;

Клинт Истууд коментира и идеята да се оттегли заради възрастта си, но призна, че това не може да се планира. "Човек никога не знае кога ще се откаже - каза той. - Работата ми харесва." Той добави, че с напредването на възрастта е започнал да избира проектите си много внимателно. "Може би не искам да поемам голямо количество работа, но реално работата ми не намалява. Обичам това, което правя" - каза Клинт Истууд.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
​Светлините на Айфеловата кула угасват в полунощ в памет на жертвите в Страсбург
​Светлините на Айфеловата кула угасват в полунощ в памет на жертвите в Страсбург
Модерен кувьоз получи АГ-болницата във Варна с помощта на Българската Коледа
Модерен кувьоз получи АГ-болницата във Варна с помощта на "Българската Коледа"