НОВИНИ

Корнелия Нинова: Започван усилени действия за защита на работещите българи

Лидерът на БСП Корнелия Нинова обяви, че започва усилени действия за защита на работещите българи. Днес на "Позитано" 20 тя се срещна с ръководството на КНСБ, като една от темите на разговора им, е била връщането на държавата в икономиката. От своя страна шефът на КНСБ Пламен Димитров заяви след срещата, че са поставили пред новото ръководство на БСП вижданията си за защитата на работещите българи.

bnt avatar logo
от БНТ
15:38, 22.07.2016
Чете се за: 00:25 мин.
У нас
Корнелия Нинова - председател на БСП: Много работещи в страната са засегнати от това, че не получават навреме заплатите си, че Фондът за гарантиране на вземанията не изпълнява функциите, които са му предвидени в закона, затова ние другата седмица в парламента ще представим информацията колко хора в кои сектори, в кои области са засегнати от това и ще предложим законодателни промени, такива, които да доведат до изплащане на тези суми от Фонда за гарантиране на вземанията.
Пламен Димитров - председател на КНСБ: Всъщност ние изчакахме няколко месеца да се структурира ръководството на БСП, за да поставим пред тях нашите виждания за развитието на икономиката и социалната сфера, да потърсим евентуалното лично отношение, което очакваме да видим в лицето на новия председател на БСП. Трябва да кажа, че при първата среща аз съм обнадежден.
Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Връща се забраната за движение на ТИР-ове по магистралите в петък и неделя
Връща се забраната за движение на ТИР-ове по магистралите в петък и неделя
​Всеки пети българин е застрашен от енергийна бедност
​Всеки пети българин е застрашен от енергийна бедност