НОВИНИ

Криминално проявени бяха заловени при акция на СДВР

Двама българи и петима турци са задържани при спецакция на СДВР, ГДБОП и Софийска градска прокуратура във вторник вечерта. Задържането на криминално проявените се е случило на южната дъга на Околовръстния път. При акцията са открити и конфискувани 3 кг канабис и четири огнестрелни оръжия. В хода на работа е установeно, че не става въпрос за организирана престъпна група, а за съвместна работа между две криминално проявени лица.

bnt avatar logo
от БНТ
07:47, 18.08.2016
Чете се за: 00:22 мин.
У нас

Главен комисар Георги Костов, главен секретар на МВР: Поздравления за колегите, за така говорим за криминално проявени лица, които спазват висока степен на конспиративност на извършената от тях разнообразна криминална дейност. Успяха да ги задържат на място и с дрогата и с незаконно притежаваното оръжие.

Павел Панов, говорител на СГП: Три леки автомобила са претърсени, извършен е обиск на 7 лица общо, разпитани са множество свидетели, които имат отношение към случая.

Главен комисар Георги Костов, главен секретар на МВР: Двама българи са продавачите. Многократно регистрирани. С прякори Гробаря и Телото. Турските граждани не са ни били известни до този момент. Работата с тях продължава и в момента

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Отбелязваме Успение на Св. Йоан Рилски
Отбелязваме Успение на Св. Йоан Рилски
​Мотористи отново на национален протест
​Мотористи отново на национален протест