В събота в Русе ще се проведе кулинарното състезание за непрофесионалисти „На върха на ножа”. В него ще мерят сили 6 отбора, в които ще има представители на различни регионални медии. Състезателите ще бъдат оценявани от професионално жури от шеф-готвачи. Основната тема, по която журналистите ще демонстрират своите способности, е ястия от регионалната кухня. Те ще имат на разположение по час и половина, за да създадат своя кулинарен шедьовър.
Пуснаха под гаранция шефа на частна АГ болница в Пловдив, обвинен за присвояване на милиони
Мотористи, облечени като Дядо Коледа, преминаха по столични булеварди (ГАЛЕРИЯ)
"Нова година - нова валута": Опитът на Португалия и Австрия по пътя към еврото
Откриха над 400 кг тютюн за наргиле без бандерол в складове под наем (СНИМКИ)
Българин почина в САЩ: Мъжът е бил в център за задържане на имигранти в Мичиган