В събота в Русе ще се проведе кулинарното състезание за непрофесионалисти „На върха на ножа”. В него ще мерят сили 6 отбора, в които ще има представители на различни регионални медии. Състезателите ще бъдат оценявани от професионално жури от шеф-готвачи. Основната тема, по която журналистите ще демонстрират своите способности, е ястия от регионалната кухня. Те ще имат на разположение по час и половина, за да създадат своя кулинарен шедьовър.
Кметът на столичния район "Люлин" предлага намаляване на такса смет за 2026 г.
"Летяха куршуми, нямаше къде да се скрием": Атентат в Сидни разтърси света в първия ден на Ханука (ОБЗОР)
Украйна се отказва от членство в НАТО в замяна на гаранции за сигурност от САЩ и Европа
Как „Българската Коледа“ помага на 11-годишно дете с аутизъм да напредва и да общува?