НОВИНИ

Мелания Тръмп представи програма, посветена на децата

Първата дама на САЩ Мелания Тръмп представи програма, по която тя ще работи и която е посветена на децата. Така тя последва примера на предишните първи Лора Буш и Мишел Обама, които се бореха срещу неграмотността и затлъстяването.

Ива Стойкова
от Ива Стойкова
08:21, 08.05.2018
Чете се за: 00:33 мин.
По света

В Розовата градина на Белия дом Мелания тръмп представи своята програма, насочена към децата. Под надслова "Бъди най-добър" усилията ще бъдат съсредоточени в три области - физическо здраве, социални медии и злоупотреби с наркотични вещества.

Мелания Тръмп, първа дама на САЩ: Като майка и първа дама, се тревожа, че в един постоянно свързан и забързан свят децата са неподготвени да изразяват или да управляват емоциите си и често прибягват до разрушително поведение като наркотична зависимост и дори самоубийство. Наша отговорност като възрастни е да възпитаваме децата в здравословен и балансиран начин на живот. Затова днес съм много развълнувана да обявя кампанията "Бъди най-добър", посветена на най-ценното и най-крехкото нещо сред нас - нашите деца.

Рейтингът на Мелания Тръмп не престава да расте, откакто съпругът ѝ Доналд Тръмп стана президент на САЩ. Миналата година през януари одобрението за нея беше 47 процента, а днес е вече 57 процента.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Работа през лятото: Какви са условията за непълнолетните?
Работа през лятото: Какви са условията за непълнолетните?
Затегнете коланите - нов проект на ултрамаротонеца Краси Георгиев
"Затегнете коланите" - нов проект на ултрамаротонеца Краси Георгиев