Абонирай ме за най-важните новини?
ДА НЕ
НОВИНИ
Абонирай ме за най-важните новини?
ДА НЕ

​Младен Маринов се срещна с директора на ФБР Кристофър Рей

Между правоохранителните органи на България и ФБР е установено стратегическо партньорство, което имаме готовност да развиваме и задълбочаваме, бяха единодушни в оценката си министър Младен Маринов и директорът на ФБР Кристофър Рей. Официалната програма на визитата в САЩ започна със среща във ФБР, съобщиха от МВР.

bnt avatar logo
от БГНЕС
11:01, 19.03.2019
Чете се за: 00:22 мин.
У нас
​младен маринов срещна директора фбр кристофър рей

Двамата обсъдиха продължаване на оперативното взаимодействие по конкретни случаи, както и съвместната работа по противодействие на киберпрестъпността. Те оцениха като забележителни постигнатите резултати. Установили сме редовен обмен на информация, в това число в борбата с международния тероризъм и продължаваме съвместната си работа, заяви директорът на ФБР.

В този контекст министър Маринов изрази надежда за продължаване на обучението и техническата помощ за укрепването на капацитета на ГДБОП за борба с киберпрестъпността. Той отправи покана към Кристофър Рей за участие в откриването на предстоящата през септември т.г. в София конференция на випускниците на ФБР. Тогава България ще бъде домакин на годишната среща на Европейската секция на Асоциацията на завършилите Академията на ФБР (FBINAA).

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Йорданка Фандъкова отказа да приеме ремонта на градинката Св. Климент Охридски
Йорданка Фандъкова отказа да приеме ремонта на градинката "Св. Климент Охридски"
Матео Салвини: Италианските пристанища остават затворени за мигранти
Матео Салвини: Италианските пристанища остават затворени за мигранти