НОВИНИ

Младеж загина след падане от билборд

20-годишен младеж загина при нелеп инцидент в София през изминалата нощ. Той се качил на 20-метрова рекламна платформа, за да прави гимнастически упражнения, докато бил наблюдаван от група младежи. По случая се води разследване и са установени петима свидетели.

Айше Сали
от Айше Сали
10:48, 01.04.2016 (извънредно)
Чете се за: 00:27 мин.
У нас

Употребил ли е аклохол и наркотици, провокирал ли го е някой и защо всъщност е решил да се качи, полицията все още разследва.

Пламен Петров, зам.-началник на II РПУ - СДВР: "До момента знаем, че лицето се е качило само по изграденото стълбище".

Обикновено момче - кара сноуборд, обича екстремните спортове, но никога досега не се е катерил по подобно съоръжение. Така описват Тома неговите приятели. Въпросното съоръжение се намира до зоната за паркиране на търговска верига. Според разследващите районът е извън обхвата на охранителните камери.

На пръв поглед изглежда, че всеки, който иска да се покатери по нея, може да го направи съвсем безпрепятствено. За да разберем дали е така, се свързахме с управата на обекта. От там ни обясниха, че са наематели и не желаят да бъдат свързвани с инцидента. Не стана ясно обаче кой носи отговорност за платформата и кой контролира достъпа до нея.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Предизвикателство на смъртта - уникален номер
Предизвикателство на смъртта - уникален номер
Белгийците очакват нови атентати и искат затваряне на границите за бежанци
Белгийците очакват нови атентати и искат затваряне на границите за бежанци