НОВИНИ

Намериха 3-годишния Мохамед жив и здрав

Изчезналото в неделя 3-годишно момче е намерено живо днес около 15 часа в района с. Смирненски. Малкият Мохамед е бил контактен и в относително добро здравословно състояние.

bnt avatar logo
от БНТ
15:21, 24.06.2016 (извънредно)
Чете се за: 00:31 мин.
У нас

Към селото пътува реанимобил на русенската Спешна помощ, който ще го доведе в болницата. Там на детето ще му бъдат направени пълни изследвания. По данни на полицията, то е билo откритo в поле на открито, в непосредствена близост до обхождания горски масив. Пръв го е видял полицейски патрул.

Четири дни продължи спасителната операция за издирването на момченцето, което изчезна при неизяснени обстоятелства в гориста местност между селата Смирненски и Беловец. Основната версия на полицията беше, че се е загубил. В търсенето на изчезналото момченце участваха стотици доброволци и около 20 полицаи и пожарникари.

Д-р Йосиф Новаков - зам.-директор на борда на директорите на УМБАЛ - Русе: "То е в съзнание, реагира на всички дразнения като светлина, като болка. Естествено, че е много, много уплашено по разбираеми причини… човек на възраст 3 години, прекарал 3 часа на това слънце, със сигурност ще бъде обезводнен, с опасност, а ако е прекарал повече от три дена - състоянието му никак не е добро".
Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Анкара: „Брекзит” отвори кутията на Пандора
Анкара: „Брекзит” отвори кутията на Пандора
Станишев: Брекзит е земетресение с огромен магнитуд
Станишев: Брекзит е земетресение с огромен магнитуд