НОВИНИ

Националният съвет на БСП се събира днес

Националният съвет на БСП се събира днес, за да определи параметрите на юбилейния 50-ти конгрес на партията. Социалистите ще коментират хода на отчетно-изборната кампания и подготовката за предстоящия пряк избор на лидер на левицата.

Вера Александрова
от Вера Александрова
08:44, 23.02.2020
Чете се за: 00:30 мин.
У нас
Красимир Янков: Прави се опит да се опорочи този избор. Оказва се натиск да не се номинират кандидати. Ние не знаем колко е съставът на партията, които ще упражнят правото си на вот.
Весела Лечева: Дотук проведените събрания - изключително конструктивно. Имаме много добре работещи контролни органи на партията, разбира се, че като една такава голяма, сериозна партия, с много членове и организации, има някои жалби, но те се отнасят до контролните органи и там биват разглеждани.
Костадин Паскалев: Не съм участвал досега, не мога да ги коментирам, но след като аз не съм правил някаква специална организация и имам номинация, все пак има нещо, което е нормално.
Сергей Станишев: Това, което чувам, много ме тревожи. Силно се използва се апаратът за натиск при номинации. Основното ми притеснение също така е, че тръгваме към конгрес на партията без никакви политически документи.
Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Италия въведе строги мерки в засегнатите от коронавирус региони
Италия въведе строги мерки в засегнатите от коронавирус региони
Последен ден продават седмични винетки за камиони и автобуси
Последен ден продават седмични винетки за камиони и автобуси