НОВИНИ

Николай Павлов е новият заместник-министър на младежта и спорта

Николай Павлов е назначен за заместник-министър на младежта и спорта със заповед на министър-председателя Бойко Борисов. Павлов заема поста на Ваня Колева, която подаде оставка покрай скандала с апартамент, който е закупила на преференциална цена.

bnt avatar logo
от БГНЕС
14:41, 03.04.2019
Чете се за: 00:39 мин.
У нас
николай павлов новият заместник министър младежта спорта

Николай Павлов е магистър по икономика от Университета за национално и световно стопанство в София. Бакалавърската си степен на образование завършва в Италия със специалност “Туристически науки”. Заместник-министърът на младежта и спорта отлично владее английски, италиански и испански език.

От 2018 година до момента, както и в периода от юни 2016 г. до февруари 2017 г. е заемал поста парламентарен секретар в Министерството на труда и социалната политика. В същото ведомство е работил и в Главна Дирекция „Европейски фондове и международни програми и проекти“. Има и дългогодишен опит в международни компании, като е организатор и деен участник при сформиране на екипи за участие в спортни и културни мероприятия в Милано.

Образователното и професионалното му развитие в чужбина дава на Николай Павлов възможност да общува с млади хора от всички краища на света.

Павлов поема поста, след като Ваня Колева подаде оставка заради скандала с апартамента, който е закупила на преференциална цена от фирма "Артекс" в квартал "Изток" в столицата. Колева е кума на напусналия парламента заради същия скандал председател на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов. Колева е придобила апартамент в сградата, където купил и Цветанов – на ул. „Латинка”, с площ от около 230 кв. метра за 665 000 лева.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Нов томограф започва работа във ВМА
Нов томограф започва работа във ВМА
Отпуснаха над 13 млн. лв. допълнително за транспортни разходи на учителите
Отпуснаха над 13 млн. лв. допълнително за транспортни разходи на учителите