НОВИНИ

Млада жена написа книга за лечение на множествена склероза

Преди 8 години тя чува страшната диагноза. Въпреки бързото развитие на болестта Таня отказва да се предаде. В продължение на три години младата жена се образова и постепенно стига до убеждението, че човешкото тяло има големи възможности да се лекува. Личния си опит в борбата с болестта Таня Бейрийска описва в книгата си.

bnt avatar logo
от Ивана Иванова
09:50, 31.01.2018
7979
Чете се за: 00:31 мин.
У нас

Таня е на 37 години, преди 8 години са и поставили тежката диагноза множествена склероза. След неуспешни опити за лечение тя решава да си помогне сама и започва да се образова.

Таня Бейрийска: Когато мен ме връхлетя това, нямаше къде да прочета, нямаше информация, нямаше почти нищо особено в България и моята литература идва от Америка. Експериментирайки започнах да се чувствам доста по-добре и доста от симптомите на болестта изчезнаха.

Сега тя е събрала целия си опит в книга, която е нарекла "Нокаут за множествената склероза". Според нея правилният хранителен метод може да помогне на организма да се самолекува.

Таня Бейрийска: На ядрено-магнитния резонанс през ноември видях нещо, което досега не е правено. Напълно бяха изчезнали възпаленията и съм направила силна регенерация - възстановяване на нервните клетки в мозъка.

Сега Таня Бейрийска е създала фондация и чрез нея се стреми да помага и на други, които искат да върнат здравето си.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Земетресение от 6,1 по Рихтер разтърси Афганистан
Земетресение от 6,1 по Рихтер разтърси Афганистан
Родители внесоха сигнал за нарушения в детска градина Звънче
Родители внесоха сигнал за нарушения в детска градина "Звънче"