НОВИНИ

Нормален трафик по Е-79 край Благоевград и Симитли (ВИДЕО)

Нормален е трафикът по Е-79 край Симитли в посока Благоевград и София в деня на завръщането след трите празнични дни. Очакваното и поредно "голямо" завръщане се отлага за след Нова година.

bnt avatar logo
от БГНЕС
14:17, 26.12.2016
Чете се за: 00:28 мин.
У нас

Трафикът по обяд днес край Симитли бе нормален, голям е потокът на идващите от Банско. Интензивен е и насрещният трафик - към Сандански и ГКПП "Кулата - Промахон" в първия ден от новата седмица, макар че той е почивен.

Слабият трафик днес към столицата се обяснява с това, че повечето от отпътувалите в петък се завърнаха още вчера, както и с това, че мнозина са слели коледните с новогодишните празници.

По обяд днес се образува задръстване на надлеза над Е-79 заради спуснатите бариери на прелеза за влизане в Симитли. Пътуващите от Банско към Сандански и ГКПП "Кулата" се оказаха в образувалата се 10-минутна "тапа”, който се разсея след преминаването на бързия влак Кулата-София.

В петък край Благоевград не се образува традиционното за почивните дни задръстване на изхода на АМ „Струма” и при кв. „Струмско”. Явно на Бъдни вечер и Коледа, българите предпочитат да прекарат при семействата си.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Смолян изпрати дарения за жителите на Хитрино
Смолян изпрати дарения за жителите на Хитрино
Гаф: Актрисата Сара Мишел Гелар оплака Бой Джордж вместо Джордж Майкъл
Гаф: Актрисата Сара Мишел Гелар оплака Бой Джордж вместо Джордж Майкъл