НОВИНИ

Пропадна новата отсечка на магистрала „Марица”

Новата отсечка е пропаднала на 36-и километър между Димитровград и Оризово. От АПИ твърдят, че има слягане и се извършва калибриране на дилатационните фуги и лагери на моста над река Марица. Това било стандартна процедура.

bnt avatar logo
от БГНЕС
13:53, 18.02.2016
Чете се за: 00:28 мин.
У нас
пропадна новата отсечка магистрала марица

Новата отсечка на магистрала “Марица” пропадна на 36-и километър между Димитровград и Оризово. От два дни на мястото кипят усилени ремонтни дейности.

От АПИ обаче твърдят, че има слягане и се извършва калибриране на дилатационните фуги и лагери на моста над река Марица. Това било стандартна процедура, която се прави при нови големи съоръжения, на които фугите и лагерите са монтирани през лятото и през зимните месеци е имало значителна разлика в температурите, обобщават от АПИ.

Новата отсечка от магистралата бе открита миналата година от куп министри, редом с премиера Бойко Борисов. В началото на годината на 31-ви километър имаше и друг ремонт, като отново имаше пропадане. В официално съобщение на АПИ се посочва, че магистралата ще бъде пусната отново до събота на обяд. Преди това бе заявено, че ремонтът трябва да приключи до днес.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Патриарх Кирил отслужи литургия в руската полярна станция на Антарктида​
Патриарх Кирил отслужи литургия в руската полярна станция на Антарктида​
Задържани са 14 души  по подозрения във връзки с атентатa в Анкара
Задържани са 14 души по подозрения във връзки с атентатa в Анкара