НОВИНИ

Новият кмет на "Младост" обеща да работи в полза на живеещите в района

Борбата срещу застрояването на зелените площи и привличането на повече средства от Столичната община за облагородяване на района ще са приоритетите на новоизбрания кмет на софийския квартал „Младост" Десислава Иванчева. Това заяви Иванчева пред камерата на БНТ. Името на независимия кандидат стана известно покрай протестите срещу застрояването на зелените площи в квартала. Право на глас за районен кмет вчера имаха близо 90 хиляди души. 55,8% от тях са отишли до изборните секции, за да гласуват. Иванчева спечели подкрепата на близо 29 хиляди избиратели, а на балотажа за кандидата на ГЕРБ Мария Илиева гласуваха близо 17 хиляди души.

bnt avatar logo
от БНТ
19:23, 14.11.2016 (извънредно)
Чете се за: 00:15 мин.
У нас
Десислава Иванчева, избрана за кмет на р-н "Младост": "Гражданите ще ни насочват какво искат и как трябва да станат нещата. А кметът, т.е. аз ще съм един добър адвокат или мост, който ще говори със Столична община и ще работи в полза на тях, на нас, тъй като и аз съм жител на Младост.


Десислава Иванчева, избрана за кмет на р-н "Младост": "Ще се оправят тротоарите, дупките, ще се направят места за отдих. Действително всички разрешителни, които са издадени нецелесъобразно и законосъобразно ще ги спрем."
Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Опасна дупка на улица Преслав заради некачествен ремонт
Опасна дупка на улица "Преслав" заради некачествен ремонт
Тръмп назначи шеф на кабинета и стратегически съветник
Тръмп назначи шеф на кабинета и стратегически съветник