НОВИНИ

Ново токшоу в ефира на БНТ 2

Тони Рапонска и Илия Илиев са водещите на новото едночасово токшоу „Добър ден с БНТ2“, което стартира в събота - 11 март. Развлекателното предаване е насочено към семейната аудитория.

Ново токшоу в ефира на БНТ 2
bnt avatar logo
от БНТ
19:27, 09.03.2017
Чете се за: 00:44 мин.
У нас

В часовия пояс от 13:00 до 14:00 часа всяка събота и неделя ще гостуват успели личности, хора с интересни истории, шампиони от света на спорта, специалисти в сферата на здравето и естетиката.

Рубриката „На днешния ден“ ще припомня за интересни събития, научни открития, важни моменти белязали историята на България и света. В рубриката „ТВ-ателие“ екипът ще разказва що е то „винтидж“, как се прави декупаж, от къде идва квилинга или как да рециклирате хартия в домашни условия, а после да я превърнете в уникални картички. Зрителите ще получават полезни съвети от специалисти как могат да си намерят интересно арт-занимание и сами да създават с ръцете си красиви и уникални творби.

Запазено място в новото предаване на БНТ2 ще имат българските традиции и автентични занаяти – как поддържаме обичаите живи и какви са съвременните им проявления днес.

Освен новини и любопитни подробности от света на спорта, уикенд-предаването ще бъде полезно на зрителите с информация за любителски спортни занимания, препоръки за личната тренировка и нови възможности за активност в почивните дни.

За технологични иновации, нашумели модни спектакли, кино премиери, странни рекорди и прочути личности в ново амплоа ще разказва рубриката „Любопитно“. Различни гледни точки към разговорите в студиото ще добавя и репортерът на БНТ2 Симона Крушкина.

Гледайте новото токшоу „Добър ден с БНТ2“ всяка събота и неделя от 13:00 часа!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Пламен Станчев: Летище София е в катастрофално финансово състояние
Пламен Станчев: Летище София е в катастрофално финансово състояние
Специалните сили обявиха конкурс за кадрови войници
Специалните сили обявиха конкурс за кадрови войници