НОВИНИ

В ЦИК започна регистрацията на партии и коалиции за предстоящите избори

От днес в Централната избирателна комисия започна регистрацията на партии и коалиции за участие в предстоящите избори. По традиция от ГЕРБ първи подадоха документи. От партията заявиха, че са в добра организационна подготовка и отиват на избори с желание и увереност да спечелят.

bnt avatar logo
от БНТ
11:42, 02.02.2017
Чете се за: 00:30 мин.
У нас

Областният координатор на ГЕРБ за София - град Цветомир Паунов обясни, че до края на седмицата ще приключи номинирането за народни представители и след това ще започнат подреждане на листите.

От ГЕРБ заявиха, че ще водят позитивна кампания и нямало да се поддават на популистки настроения. Увериха, че по предизборната програма се работи активно с участието пряко на председателя на партията Бойко Борисов.

От ГЕРБ коментират, че за предстоящите предсрочни избори се знаело още през ноември, затова според тях ЦИК е имала достатъчно време да поиска промени в текстовете по организацията на изборния процес или да задейства доставката на машини.

Десислава Атанасова, ПП ГЕРБ: Това забавяне и целият коментар, че в момента няма решение, което да е адекватно на ситуацията от страна на председателя на ЦИК, смятам че е абсолютно неадекватно. Имаше достатъчно време в рамките на тези няколко месеца можеше да се организират и обществените поръчки за доставката на машините, така както е записано в закона.
Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Общината в Гоце Делчев оповести списък с длъжници към хазната
Общината в Гоце Делчев оповести списък с длъжници към хазната
Порошенко иска референдум за влизане на Украйна в НАТО
Порошенко иска референдум за влизане на Украйна в НАТО