НОВИНИ

Пивоварна предлага специална бира за сватбата на принц Хари и Меган Маркъл

Има само един начин, по който британците могат да ознаменуват в типичен за тях стил сватбата на принц Хари и Меган Маркъл през май - вдигайки наздравица с уникална бира, създадена специално за големия ден, пише в. "Дейли стар".

bnt avatar logo
от БТА
10:29, 12.03.2018
Чете се за: 00:38 мин.
Още
пивоварна предлага специална бира сватбата принц хари меган маркъл

Идеята за "достойното за крале" питие е на компания "Уиндзор и Итън". От лимитирана серия пиво ще бъдат произведени над 6200 литра. Бирата, кръстена "Уиндзорският възел на Хари и Меган", съдържа редица препратки към любовната история на двойката. Дизайнът на розовия етикет включва преплетени златни сърчица, както и преливащите един в друг британски и американски флаг.

Съставките също имат своята символика. За направата на пивото е използван хмел от Западното крайбрежие на САЩ - родината на Меган Маркъл. Бирата съдържа и британски хмел Инвикта - препратка към параолимпийските игри Инвиктус в Торонто, Канада, на които миналата година влюбените за първи път се появиха официално като двойка. Принц Хари се запозна с бъдещата си съпруга през май 2016 г. по време на посещението си в Торонто, за да промотира игрите.

За допълнителен "блясък" пивото съдържа ечемик от фермата на кралица Елизабет Втора в Уиндзор и дрожди за шампанско. Специалната бира ще бъде пусната в продажба в края на месеца. Уил Калвърт от пивоварната компания разкрива, че специалният продукт, създаден в чест на сватбата им, ще бъде изпратен и на принц Хари и Меган Маркъл.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Южна Корея търси руска и китайска подкрепа за срещата на върха Тръмп - Ким
Южна Корея търси руска и китайска подкрепа за срещата на върха Тръмп - Ким
​Проверяват за колани в колите и за каски мотоциклетистите
​Проверяват за колани в колите и за каски мотоциклетистите