НОВИНИ

Подписването на меморандума между РБ и ГЕРБ задълбочава разделението в РБ

Това каза в предаването "Още от деня" заместник-председателят на ПГ на Реформаторския блок и лидер на Народна партия "Свобода и достойнство" Корман Исмаилов.

Татяна Кръстева
от Татяна Кръстева
18:27, 29.02.2016
Чете се за: 00:30 мин.
У нас
подписването меморандума герб задълбочава разделението

Исмаилов каза, че Народната партия „Свобода и достойнство“ е участвала в съставянето на меморандума между Реформаторския блок и ГЕРБ, и задълбочаването и ускоряването на реформите е изключително важно за всички, които са част от управляващото мнозинство. „За нас в процеса беше важно да включим всички наши колеги в Народното събрание, от гражданската квота и от ДСБ да допринесат и да намерят своите теми за задълбочаване и ускоряване с конкретни срокове. За съжаление това не се получи и ние към момента мислим, че подписването само от една част на този меморандум задълбочава разделението в Реформаторския блок и не е добре за неговото бъдеще“, каза той.

На въпрос на водещия Димитър Цонев дали подкрепата на турската държава на новия проект ДОСТ би оказала влияние на гласуването на нашите сънародници Исмаилов заяви, че турската държава не би могла да упражни политически натиск на сънародници ни, които живеят в Турция.

Целият разговор с Корман Исмаилов вижте ТУК

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Хашим Тачи - косовски президент
Хашим Тачи - косовски президент
Последният сезон на „Под прикритие” завладява отново телевизионния ефир
Последният сезон на „Под прикритие” завладява отново телевизионния ефир