НОВИНИ

Премиера на спектакъла "Всичко или нищо" на Лиза Шопова

Утре вечер Христо Шопов, Лилия Маравиля и Ирини Жамбонас се събират на една сцена за премиерата на спектакъла "Всичко или нищо" - история за преданост и изневяра, спомен и забрава. Пиесата е написана специално за тези актьори от Лиза Шопова, която е и режисьор на постановката.

Андреа Драганова
от Андреа Драганова
19:46, 06.04.2017
Чете се за: 00:44 мин.
Още

Това е една история за неизброимите проявления и перспективи на любовта. Пиесата разкрива отношенията между близки приятели, вплели съдбите си по един необичаен начин и всеки един от тях в един момент трябва да направи избора - всичко или нищо.

Лиза Шопова - режисьор:
Реални случки няма, има емоционални състояния, които са ме водили докато пишех пиесата. Тя е построена на принципа на пъзела.

Актьорите ни повеждат в интересен лабиринт от чувства, ценности и възприятия.

Христо Шопов, актьор:
Чувството е много приятно и се надявам както на мен е приятно, така да бъде приятно за зрителите! Това е един текст, в който става дума за любов и приятелство, което в някаква степен го има между нас.
Ирини Жамбонас, актриса:
Хубаво е, приятно е, предизвикателство е. Най-милото нещо е, че отиваш на репетиция с много приятно чувство!
Лилия Маравиля, актриса:
Това е един много мечтан проект, защото много бих искала да се събера точно с тези хора. Колкото любопитно, толкова и трудно, защото ние се познаваме по съвсем друг начин, а сега като се срещаме на сцена се опознаваме по съвсем различен начин.

Какво всъщност е любовта и какви са нейните измерения ще намерите своя отговор само, ако и вие сте сред публиката на спектакъла "Всичко или нищо"!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Стилияна – студент на годината
Стилияна – студент на годината
Работим средно за 8.60 лв. на час - най-ниското заплащане в ЕС
Работим средно за 8.60 лв. на час - най-ниското заплащане в ЕС