НОВИНИ

Премиерът Борисов: От две години по-ниска цена на горивата не е имало

Премиерът Борисов коментира протестите от Брюксел. Пред журналисти в Брюксел Борисов заяви, че от две години не е имало по-ниска цена на горивата.

Тихомир Игнатов
от Тихомир Игнатов
13:25, 25.11.2018 (извънредно)
Чете се за: 00:35 мин.
У нас

Темата за протестите както в България, така и във Франция и Белгия, не е дискутирана от евролидерите.

Бойко Борисов, министър-председател на България: Аз мисля, че вътрешните проблеми на всяка една страна са нейна собствена грижа. Факт е, че от две години по-евтина цена на горивата не е имало. Вчера бяха много малки. Вчера всичките заедно сигурно бяха една десета от срещата на ГЕРБ предприемачи Поморие. Това, че всеки може да демонстрира да прави протести мисля, че е висша степен на демокрация, разбира се не трябва да затварят улиците, защото другите, които не са съгласни им се пречи на движението.

Премиерът отговори и на журналистически въпрос за започналата проверка за апартамента, в който живее министърът на финансите Владислав Горанов.

Бойко Борисов, министър-председател на България: Той е голям човек, след като си го е писал в декларацията, да излезе и да обясни. Това е нашата, дето се вика публичност, пред обществото - да си декларираш декларацията, имота. Да излезе и да го обясни.

В петък стана ясно, че финансовият министър ще бъде проверен от Антикорупционната комисия по разпореждане на главния прокурор.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Протестиращи затвориха АМ Хемус край Нови пазар
Протестиращи затвориха АМ "Хемус" край Нови пазар
Петър Стойчев стана шампион по изключителен начин в Антарктида
Петър Стойчев стана шампион по изключителен начин в Антарктида