Премиерът е на мястото на проверките за водата в района на "Стомана"-Перник

Бойко Борисов проверява проблемите по водопреносната мрежа на Перник. Министър-председателят пристигна в района на "Стомана" - Перник, за да проследи аварии или отклонения са причината за изчезването на 1/3 от водата на Перник. Той пряко предава посещението си във Фейсбук профила си.

от БНТ
10:01, 26.12.2019 (обновена)
Чете се за: 00:29 мин.
У нас
премиерът мястото проверките водата района стомана перник
;

Премиерът Бойко Борисов е посетил района на "Стомана"-Перник, за да види как върви работата по откриване на течове по основния водопровод, който минава през територията на предприятието.

Заявил е, че иска възможно най-бързо да се намери причината за големия теч по този водопровод.

Създадена е организация по доставка на два тира с минерална вода, които вече пътуват към Перник. Освен това още една водоноска от "Софийска вода" пристига в града. Така на практика водоноските стават две.

Бойко Борисов, министър-председател: В близките градове - командироваш екипи на ВиК да влязат по ремонтите. Бързо да ви кажат какви материали трябват, за да не разкарваме само хората, а да докараме и материали. Значи, ако трябва пречиствателната станция, за да не се губят, пуснете я по "национална сигурност" поръчка! Цялата държава вижда и знае за какво става въпрос, така че да стане веднага!
Свали приложението BNТ News
Свали приложението BNТ News
Топ 24
Най-четени
Над 1 910 000 лева събра “Българската Коледа” до момента
Над 1 910 000 лева събра “Българската Коледа” до момента
Наши сънародници мечтаят за българско училище в Бурса
Наши сънародници мечтаят за българско училище в Бурса