ИЗВЕСТИЯ

Моите новини

ЗАПАЗЕНИ

Първо изложение за кулинарни иновации във Варна

bnt avatar logo от Светлана Ганчева
A+ A-
Чете се за: 00:25 мин.
Още

Варна стана домакин на първото кулинарно изложение за иновации в храната. Във Висшето училище по мениджмънт превърнаха изпитите на студентите по кулинарни изкуства и хотелски мениджмънт в реална среща с бизнеса.

Субтитрите са автоматично генерирани и може да съдържат неточности.

Желе от борови иглички, близалка със свинско и бонбони със сос от агнешко, сладолед от магданоз или мащерка предложиха бъдещите кулинари на първиа си изпит-изложение.

Николай Димитров участва с "Огнен заек", в който ефектът идва не от лютото, а от различните киселинни вкусове.

Николай Димитров, "Гастрономия и кулинарни изкуства": Човек трябва да се храни дотолкова, доколкото да се чувства добре и с храната, с която да се чувства щастлив.

Организацията на изложението също беше част от изпита.

Христо Петров, "Хотелски мениджмънт": Най-трудното е да преодолеем страха и притеснението от провала.

Инж. Ирина Петкова: Трябва да призная, че съм изключително доволна и щастлива от това, което студентите показаха - да, те се справиха успешно със задачата си.

Сега студенти и преподаватели очакват и инвеститори.

ТОП 24

Най-четени

Product image
Новини Чуй новините Спорт На живо Аудио: На живо
Абонирай ме за най-важните новини?