ИЗВЕСТИЯ

Моите новини

ЗАПАЗЕНИ

Първо изложение за кулинарни иновации във Варна

bnt avatar logo от Светлана Ганчева
A+ A-
Чете се за: 00:25 мин.
Още

Варна стана домакин на първото кулинарно изложение за иновации в храната. Във Висшето училище по мениджмънт превърнаха изпитите на студентите по кулинарни изкуства и хотелски мениджмънт в реална среща с бизнеса.

Video Player is loading.
Текущо време 0:00
Продължителност -:-
Заредено: 0%
Тип на потока НА ЖИВО
Оставащо време -:-
 
1x
    • Глави
    • descriptions off, selected
    • Спряни субтитри, selected
      Субтитрите са автоматично генерирани и може да съдържат неточности.

      Желе от борови иглички, близалка със свинско и бонбони със сос от агнешко, сладолед от магданоз или мащерка предложиха бъдещите кулинари на първиа си изпит-изложение.

      Николай Димитров участва с "Огнен заек", в който ефектът идва не от лютото, а от различните киселинни вкусове.

      Николай Димитров, "Гастрономия и кулинарни изкуства": Човек трябва да се храни дотолкова, доколкото да се чувства добре и с храната, с която да се чувства щастлив.

      Организацията на изложението също беше част от изпита.

      Христо Петров, "Хотелски мениджмънт": Най-трудното е да преодолеем страха и притеснението от провала.

      Инж. Ирина Петкова: Трябва да призная, че съм изключително доволна и щастлива от това, което студентите показаха - да, те се справиха успешно със задачата си.

      Сега студенти и преподаватели очакват и инвеститори.

      ТОП 24

      Най-четени

      Водещи новини

      Product image
      Новини Чуй новините Спорт На живо Аудио: На живо
      Абонирай ме за най-важните новини?