НОВИНИ

Разкрито е двойно убийство в Източните Родопи

Разкрито е двойно убийство на баща и син от източнородопското село Брусино в община Ивайловград, съобщи директорът на ОД на МВР - Хасково, старши комисар Ангел Цанков на брифинг.

bnt avatar logo
от БТА
14:32, 25.12.2016
Чете се за: 00:27 мин.
У нас
разкрито двойно убийство източните родопи

Кольо Шелев /53 г./ и сина му Цанко Ганков /36 г./ са били умъртвени с остър предмет в дома на техен домакин в селото след консумация на голямо количество алкохол. Те изчезнаха безследно миналата неделя и бяха обявени за общодържавно издирване. Телата бяха открити вчера.

След престъплението предполагаемият извършител Ж. Й. /53 г./ е натоварил труповете в лекия си автомобил и ги е захвърлил в землището на съседното село Покрован. Превозното средство след това е било изоставено, а вероятният убиец е успял да премине в съседна Гърция, където е бил задържан.

При извършените от наши служители разпити той е признал авторството на престъплението, уточни старши комисар Цанков. Очаква се екстрадицията му у нас след издадената Европейска заповед за арест.

Между извършителя и жертвите му не е имало предишни конфликти или неуредени финансови взаимоотношения, допълни директорът на ОД на МВР - Хасково.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Коледа на колела в Плевен
Коледа на "колела" в Плевен
Експлозията в китайска фабрика за фойерверки взе жертви
Експлозията в китайска фабрика за фойерверки взе жертви