НОВИНИ

Сани Жекова: Мисля за семейство, но преди това са Олимпийските игри в Корея

Нашата шампионка по сноуборд Саня Жекова преключва една много успешна година. С нея за "Денят започва с георги Любенов "се срещна нашият репортер Карина Караньотова.

bnt avatar logo
от БНТ
11:26, 27.03.2016
Чете се за: 00:46 мин.
У нас

Александра Жекова, се класира 7-а в света по сноуборд заради травма. В интервю за БНТ Саня заяви, че се е надявала на по-добър резултат в крайното класиране за Световната купа, защото е имала много по-голям потенциал и е работила упорито през целия подготвителен период.

"Още от втория старт получих контузия - първо в лакътя и после целият сезон беше съпроводен с проблеми. За съжаление нашите опасения се потвърдиха - и двете колена са травмирани, като в лявото имам травма на минискуса, в дясното - само растежение на едната кръстна връзка. Дано да имам малко късмет и да се размина без операция", разказва за травмите Сани.

Тя сподели и малко за личния си живот като разкри, че за сега не би могла да се отдаде паралелно и на професионалното си развитие и на семейния живот.

"Имам си сериозен приятел, който много обичам и съм достатъчно благодарна, защото той ме подкрепя и търпи тези мои отсъствия, които са много месеци в годината. Всички мои възходи и падения, щастливи и тъжни моменти, защото има и такива. Разбира се, мислили сме като всяка млада двойка за семейство, но преди това моята цел е едно достойно представяне в Олимпийските игри в Корея. Мечтая за медал. Ако е дал Господ - ще се случи", казва Жекова.

Най-добрата ни сноубордистка заяви още, че всеки път, когато донеса победа на България, това внася голям смисъл в живота й.



Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Папата отправи послание за надежда на фона на безпрецедентни мерки за сигурност
Папата отправи послание за надежда на фона на безпрецедентни мерки за сигурност
Нов социален проект за хора с увреждания в Симитли
Нов социален проект за хора с увреждания в Симитли