НОВИНИ

Съдът наложи арест на 4 от рекетьорската група в Плевен, 1 е с парична гаранция

На 26 април 2017 г. Специализираният наказателен съд наложи мярка за неотклонение „Задържане под стража“ на Камен Балбузанов, Ивайло Бировски, Валентин Георгиев и Илиан Михайлов, обвинени от Специализираната прокуратура за участие в организирана престъпна група за рекет в Плевен и региона.

съдът наложи арест рекетьорската група плевен парична гаранция
bnt avatar logo
от БНТ
15:53, 27.04.2017
Чете се за: 00:27 мин.
У нас

На петия обвиняем по делото - Иван Стойчев, съдът наложи „Парична гаранция“ в размер на 5000 лв., отчитайки чистото му съдебно минало.

Специализираният наказателен съд прие аргументите на прокуратурата за налагане на най-строгата мярка за неотклонение на Балбузанов, Бировски, Георгиев и Михайлов, основавайки се на представените доказателства за наличие на организирана престъпна група, както и на опасността всеки от тях да се укрие или да извърши ново престъпление. И четиримата обвинени са многократно осъждани.

Специализирана прокуратура призовава всички граждани на Плевен, региона или и на други селища в страната, пострадали от действията на престъпната група, да потърсят съдействието ни на телефон 02 948 81 97 или на електронна поща: sp@prb.bg. За съдействие могат да се обръщат и към Главна дирекция „Борба с организираната престъпност“ на телефон 02 982 80 82 и мейл gdbop_03@mvr.bg Анонимността и сигурността им ще бъде гарантирана.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Прокуратура повдигна обвинения на двама „събирачи на дългове“ в Хасково
Прокуратура повдигна обвинения на двама „събирачи на дългове“ в Хасково
Полша подписа първата сделка за природен газ от американски доставчик
Полша подписа първата сделка за природен газ от американски доставчик