НОВИНИ

Прострелян ученик след скандал за момиче

Късно снощи 19-годишен младеж е прострелял с газово оръжие свой връстник, по-късно е задържан от полицията. Пострадалото момче е без опасност за живота.

bnt avatar logo
от Деница Торньова
14:49, 10.04.2017 (обновена)
Чете се за: 00:36 мин.
У нас
прострелян ученик скандал момиче

Двамата младежи се уговорили в социалната мрежа къде и кога да се срещнат, за да изгладят конфликта между тях, извикали и свои приятели. В двора на училище „Стоян Михайловски" обаче, разговорът прераснал в скандал и едно от момчетата извадило газов пистолет и го насочил към своя връстник.

Според други младежи, които също са били тук на това място, момчето е произвело с газовия пистолет поне 4-5 изстрела.

Пострадалото момче е улучено в слепоочието. То е с травма на главата, но е успяло да стигне до близката Интернет зала, където помолил да му извикат линейка.

Гено Ликов: „Беше окървавен, половината му лице, той дойде тук да потърси един негов приятел да извикаме линейка. 3.15 извикахме линейка, но когато дойде полицията тогава го откараха. Поне аз така разбрах, за някакво момиче е станало цялото това нещо".

Пострадалото момче е прието в лицево - челюстната хирургия на болница „Св.Георги", състоянието му е стабилно. Младежът, стрелял с газовия пистолет, е задържан за 24 часа. В Окръжната прокуратура е образувано досъдебно производство.

Все още не е установено чий е пистолетът и как младежът се е сдобил с него.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Силно земетресение в Тихия океан край югоизточното крайбрежие на Филипините
Силно земетресение в Тихия океан край югоизточното крайбрежие на Филипините
Писани великденски яйца в Полша
Писани великденски яйца в Полша