НОВИНИ

​Старозагорският митрополит Киприан вече е официален говорител на Светия Синод

Старозагорският митрополит Киприан е определен за официален говорител на Св. Синод и духовен надзорник на отдел "Връзки с обществеността" при Св. Синод. Решението е взето на провелото се редовно заседание на Св. Синод в пълен състав.

bnt avatar logo
от БГНЕС
12:45, 16.12.2017
Чете се за: 00:22 мин.
У нас
​старозагорският митрополит киприан вече официален говорител светия синод

От там казват още, че поради необходимостта от назначаването на духовно лице на длъжността началник отдел "Връзки с обществеността", като изказва благодарност за положените трудове, освобождава Александра Карамихалева от длъжността началник отдел „Връзки с обществеността" към Св. Синод, като същата остава на длъжността „Гл. редактор на ЦВ", считано от 14 декември. От същата дата на длъжността началник отдел „Връзки с обществеността" е назначен протойерей Николай Георгиев.

Старозагорският митрополит Киприан ще оглави Божествената св. Литургия на 17 декември в катедралния храм „Св. вмчк Димитър” в престолния град Стара Загора. С това богослужение ще бъде отбелязана първата годишнина от интронизацията на Негово Високопреосвещенство Старозагорския митрополит Киприан на Старозагорската епархийска катедра.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Тропическа буря причини наводнения във Филипините
Тропическа буря причини наводнения във Филипините
„Монтюпе“ прави собствен пункт за качеството на въздуха в Русе
„Монтюпе“ прави собствен пункт за качеството на въздуха в Русе