НОВИНИ

Свидетел по делото срещу Ценко Чоков е бил жестоко пребит

Отново напрежение във врачанското село Галиче. Свидетел по делото срещу арестувания кмет на селото Ценко Чоков е бил пребит жестоко тази нощ. 30-годишният Цветомир Таралански е настанен в болницата в Бяла Слатина с множество рани по главата, но без опасност за живота. Пострадалият твърди, че сред нападателите му бил и големият син на кмета Ценко Чоков .

bnt avatar logo
от Илиана Минковска
17:14, 21.07.2016
Чете се за: 00:36 мин.
У нас
свидетел делото ценко чоков бил жестоко пребит

Цветомир Таралански разказа пред нашия екип, че около полунощ отишъл в заведението до автогарата в селото да си купи цигари, когато бил нападнат от няколко души и удрян по главата и лицето с дръжката на брадва. Нападателите му го призовавали да върне стар дълг за покупка на кола.

Цветомир Таралански
Само че моите съмнения са че не е за кола, а на Ценко Чоков сина е поръчител, така човек не се бие за кола - като куче. Аз ходих да давам показания, когато дойдоха да го арестуват.

Свидетели потвърдиха, че на местопроизшествието е бил и големият син на скандалния кмет. Според хората от Галиче насилието в селото не е спряло след ареста на Чоков и малкия му син.

- Няма спокойствие, а постоянен тормоз на свидетелите срещу Ценко Чоков и неговата престъпна група. Тук се спекулира, че Ценко ще излезе и ще горим от четири страни, ще ни унищожава.

Весела Николова, съпруга на Таралански:
Обаждат ми се, че мъжа ми е пребит. Страхувам се, защото те днеска са пребили него, утре ако ме видят, къде е гаранцията, че и мен няма да ме започнат?

Пребитият мъж заяви, че няма да се откаже да свидетелства и занапред срещу арестувания кмет на Галиче.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Бразилската полиция арестува терористи преди началото на олимпийските игри
Бразилската полиция арестува терористи преди началото на олимпийските игри
В Белгия празнуват националния празник при засилени мерки за сигурност
В Белгия празнуват националния празник при засилени мерки за сигурност