НОВИНИ

Топ 5 на най-предпочитаните места край Пловдив за празнуване на Свeти Валентин

Хотелите и комплексите за винен и СПА туризъм около Пловдив вече са почти заети за деня на влюбените – Свети Валентин. Въпреки че празникът е в делничен ден, много двойки са решили да го удължат и да се отдадат на петдневна почивка. Тази седмица в традиционната ни рубриката ТОП 5 ви представяме най-предпочитаните места край Пловдив за празнуване на Свети Валентин.

БНТ2-Пловдив
от БНТ2-Пловдив Антоанета Чакандракова
15:00, 11.02.2018
5756
Чете се за: 00:39 мин.
У нас

На последното място в класацията зрителите поставиха язовир Батак и местността Цигов чарк. Многото хотели предлагат романтични пакети за двама и релакс сред природата.

Четвъртото място заема курортът Пампорово. Двойките съчетават карането на ски с красива гледка към Родопа планина.

Предпочитано място за влюбените е и СПА столицата на Балканите – Велинград, която се нарежда на трето място. Хотелите предлагат нощувки за двама и басейни с лековита вода.

Второто място заема град Хисаря. Курортът също е предпочитан заради лековитата си минерална вода, която извира от 22 извора.

На първо място в седмичната ни класация вие поставихте винарска изба край Старосел. Тук освен винени турове на двойките се предлагат и СПА процедури.

Влюбените могат да се насладят и на терапия с вино, премесено с билки и семки от грозде.

Теодора Тренева – управител на комплекс за винен и спа туризъм: "Правим много интересни винени турове, винени разходки, които неизменно завършват в храма на виното. Тук всеки влюбен, който е достатъчно смел може да направи едно любовно признание на своята любима."

Хотелите са приготвили за двойките и романтична вечеря с празнична програма.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Бенямин Нетаняху отправи предупреждение срещу опитите да бъде нападан Израел
Бенямин Нетаняху отправи предупреждение срещу опитите да бъде нападан Израел
​Учени откриха езеро под море
​Учени откриха езеро под море