НОВИНИ

Триумф за Долче и Габана и звездно шоу на Версаче в Милано (СНИМКИ)

Последният ден от модния маратон в Милано за сетен път демонстрира какво значи марката Dolce & Gabbana. Поредната й колекция не е изненада, но въпреки това тя пак грабва, защото е ярка и е по италиански жизнена.

bnt avatar logo
от БГНЕС / БТА
10:51, 25.09.2017
Чете се за: 00:55 мин.
Още
триумф долче габана звездно шоу версаче милано снимки

Какви ли не настроения носеха тоалетите: експресивност, неукротима страст, кипяща сексуалност. И, разбира се, показен разкош, който на моменти си позволява да граничи присмехулно с кича. Ироничните цветни рокли с нарисувани карти съседстват със съблазнителни черни корсажи, а саката с двуредови копчета са съчетани с огромни шапки.

Плюс апликациите, шевовете, сияещите кристали, които дизайнерите обожават и не пропускат във всяка своя колекция. Всяка вещ, която дефилира върху подиума на Доменико и Стефано, става ярка и се запомня, дори ако в черен цвят и с нищо не е украсен – ето какво значи силата на бренда и почеркът на създателите. Затова и клиентите обичат D&G.

;

В Седмицата на модата в Милано италианската дизайнерка Донатела Версаче почете 20-годишнината от убийството на брат си Джани Версаче със звездно шоу.

Почерпила вдъхновение от модното наследство на брат си и същевременно останала вярна на собствения си стил, Донатела Версаче изпрати на модния подиум представителките на новото поколение манекенки, които според нея излъчват необходимата увереност - сестрите Джиджи и Бела Хадид, Кендъл Дженър и Кая Гербер, дъщерята на супермодела Синди Крофорд.

Гвоздеят на шоуто обаче беше неговият изненадващ финал - след последното вдигане на завесата за почетната обиколка на Донатела Версаче към нея се присъединиха супермоделите, за чиято шеметна кариера на модните подиуми принос има Джани Версаче - Карла Бруни, Клаудия Шифър, Наоми Кембъл, Синди Крофорд и Хелена Кристенсен, до една облечени в златисти рокли и приветствани бурно от публиката.

"Шоуто беше за него - от началото до самия край", сподели Донатела Версаче с репортерите зад сцената.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Богата програма в Банско по случай 105-ата годишнина от освобождението на града
Богата програма в Банско по случай 105-ата годишнина от освобождението на града
Търсят излишните държавни чиновници
Търсят излишните държавни чиновници