НОВИНИ

ЦИК: Надяваме се, че ще има подобрение в процеса на отчитане на резултатите

ЦИК е готов за провеждането на местния вот в неделя, увери говорителят на комисията Александър Андреев в Сутрешния блок на БНТ. Там, където са необходими последни указания да бъдат дадени или съответно да бъдат предприети някакви мерки за осигуряването и обезпечаването на нормалното протичане на изборния ден, в момента се дават, каза той.

bnt avatar logo
от БНТ
08:27, 24.10.2019
Чете се за: 00:23 мин.
У нас

Проведеното от нас обучение е протекло нормално, при силна завишена активност от страна на членовете на секционните избирателни комисии. Били са разяснени основно попълването на протокола, както и основните моменти в нашите методически указания по отношение на провеждането на изборния ден, необходимите решения, които секционната избирателна комисия трябва да вземе, каза Андреев.

Александър Андреев, говорител на ЦИК: Надяваме се, че с всички мерки, които бяха предприети, и допълнителното възнаграждение, което беше осигурено на членовете на секционните избирателни комисии, този път ще има подобряване в този процес по отчитането на резултатите и попълването на протоколите. Разбира се, анализът и оценките ще ги правим след изборите.

Вижте повече във видеото.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Графити тур популяризира стрийт културата в Пловдив
Графити тур популяризира стрийт културата в Пловдив
Два ТИР-а се преобърнаха в района на Благоевград
Два ТИР-а се преобърнаха в района на Благоевград