НОВИНИ

Цветан Цветанов предлага вътрешната комисия да изслуша утре спецслужбите

Цветан Цветанов предлага вътрешната комисия да изслуша утре на извънредно заседание спецслужбите и МВР за мерките, които се вземат у нас, след терористичния акт на летище "Ататюрк" в Истанбул. Това съобщи той пред журналисти в парламента.

bnt avatar logo
от Източник: БТА
13:31, 29.06.2016
Чете се за: 00:24 мин.
У нас
цветан цветанов предлага вътрешната комисия изслуша спецслужбите

Днес ще предложа на колегите от вътрешната комисия да поканим на извънредно заседание в утрешния ден представителите на всички специализирани служби, на МВР и да направи съвместно заседание заедно с комисията за контрол на службите, каза Цветанов, който е председател на комисията по вътрешна сигурност и обществен ред в Народното събрание.

Утре ще бъде направено това изслушване, защото е по-разумно да имаме все пак технологично време да могат и колегите да направят анализи относно терористичния акт, който беше извършен на територията на Турция, а също така какви са мерките, които се предприемат по изпълнение на плана за реакция при такива ситуации, добави той. Цветанов уточни, че изслушването ще бъде насрочено за утре в 14.30 часа и заседанието ще бъде закрито.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Путин и Ердоган изразиха готовност да се борят заедно срещу тероризма
Путин и Ердоган изразиха готовност да се борят заедно срещу тероризма
Хърватия има нови условия за членството на Сърбия в ЕС
Хърватия има нови условия за членството на Сърбия в ЕС